• 28.02.2017, 23:08

LONDON SITT BESTE


24. Februar 2017


Processed with VSCO with a5 preset

Det er ganske spesielt å få være med familien igjen etter å ha vært alene i et land i 2 måneder, iallfall for meg som aldri har vært så lenge borte før. Det er en veldig god følelse å kjenne på, følelsen av at du er del av en familie og mennesker som bare elsker deg uansett. Man blir veldig takknemlig i stunder som dette, når man ikke har de rundt seg hele tiden - er vell da du merker hvor mye du trenger dem. 

I dag dro vi på museumet til Sherlock Holmes, finnes ingen kulere dude etter min mening. De hadde laget en etterligning av huset hans, i serien (som jeg har sett) ser man ikke mye annet enn den berømte stuen- men var utrolig kult å sette føttene inn der, ble skikkelig sånn "in the set" følelse! Deretter dro vi nedover mot Piccadilly Circus og Oxford Street, du er ikke ekte turist før du har tatt litt bilder og gått rundt der et par ganger. Fikk også tvunget med gjengen ned til China Town på pub som jeg bare måtte introdusere dem for, ingenting slår den engelske pub-kulturen. Føler meg alltid litt ekstra engelsk når jeg sitter på disse typiske engelske pubene, er så rolig og kul atmosfære. Kanskje jeg skal få meg jobb som bartender etter dette lille eventyret jeg har nå, man vet jo aldri. 

Processed with VSCO with c1 preset

Yeah Dad, you're the definition of "daddy cool"
  -- any resemblance, Sherlock? 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with jm1 preset

Processed with VSCO with oc preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with jm1 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Kjøpte meg denne dritkule jakken på Zara i dag, elsker å finne sånne plagg som skiller seg litt ut, uansett det er kjøpt på Zara.. haha- endte ikke opp med noen cupcakes dessverre. Hold deg sunn tanken slo plustelig inn, men forsvant 10 min senere ofc, da angret jeg noe veldig. 
Processed with VSCO with jm1 preset

Processed with VSCO with jm1 preset

....


XX
 

  • 28.02.2017, 22:31

HYDE PARK JOG


 

24. Februar 2017


For en fin start på morningen! Etter at jeg kom til England har jeg virkelig fått sansen for tidlige morningsturer/jogg, og i dag dro jeg med meg lillesøsteren min. Var veldig hyggelig å endelig få litt selskap, og itillegg i Hyde Park. Skal si jeg er fornøyd, nå få vi bare håpe dagen går like bra. Er så godt å starte dagen med et smil om munn, alt blir så mye enklere - må definitivt bli flinkere til det. Processed with VSCO with q1 preset

Tanken på at familien min skal hjem til Norge i morgen er veldig trist, og vinterferien er over. Tilbake til realiteten, men heldigvis har ikke realiteten her i England vært så mye å klage på enda. Men uansett, i dag skal vi bare gjøre det beste ut av dagen og få sett så mye som mulig!
 

Processed with VSCO with oc preset
 

XX

  • 28.02.2017, 22:03

CHEEKY AND IRONIC


Okey -- Jeg startet først denne bloggen med et annet domene, mens siden jeg ikke forsto en shit av hvordan det fungerte endte jeg opp her. Poster derfor innleggene i datoen de var skrevet der. 


24. Februar 2017

Vell, hallo og velkommen. Kjenner du ikke meg skal jeg prøve å beskrive meg kort med noen få ord, sarkastisk, ironisk, litt ond men egentlig veldig snill. Har en tendens til å falle inn i min egen lille boble, dette er da en liten warning til fremtidlige blogginnlegg som kanskje vil føles uten mening for dere. Min lille boble er fullt av sære tanker, meninger og mye scenarier hvor jeg forestiller meg selv i sære situasjoner. Ja dere trenger en warning. Men ellers! Denne bloggen er generelt for familie og venner, og jeg hvis dere kan sette dere inn i en av kategoriene så vil jeg tro dere vet alt dette fra før av. 

Så ja jeg bor i England, skal være her i 7 mnd cirka og kom for omtrent 2 måneder siden. Mye har forandret seg etter at jeg satt mine bein på engelsk jord, kanskje det er den engelske kulturen som har gjort dette med meg eller så er det faktumet at jeg har et liv. Ja livet hjemme var kjedelig, gørr kjedelig rettere sagt. Har vokst utrolig mye på disse månedene, jeg tror jeg trengte et lite spark i rumpa, og få kommet meg ut av barndomshjemmet for å kjenne på det å være voksen. Altså ikke misforstå meg, jeg er 20 år gammel, ikke 40. Uansett, jeg er utrolig takknemlig for at jeg har sånne sjangser som dette rundt meg, at jeg er så heldig at jeg er fra et land hvor jeg bare kan flytte for en periode til et annet uten å kjenne noe særlig på frykt eller lengsel. Jeg må også si at jeg endelig føler jeg lever, har vært noen lange kjedelige år hjemme med skole eller arbeid som har gjorde at jeg følte at hele livet mitt sto på vent. Men nå er bobla mi i livet igjen, og jeg føler endelig at jeg lever. 

Processed with VSCO with a6 preset


XX

Maria Inderhaug

20 år gammel fra Oslo, lever for tiden livet i England.

Search

Bloggdesign

hits