• 15.03.2017, 19:30

HOME IS WHERE YOU CAN EAT


Møtte Tayla & Karin for lunsj inne i Birmingham by i dag, noe jeg virkelig trengte. Er så utrolig viktig med gode venninner her borte, man trenger å få pratet litt om livet og leve som en 20-åring iallfall et par ganger i uken. Noen dager etter mye jobb føler jeg meg lett som en 50+ alene mor som ikke har fått slappet av på flere døgn.. Jeg er veldig glad i livet som au pair, men er fremdeles viktig å minnes på hvor ung jeg egentlig er.

Vi fant et veldig koselig sted i et litt annet strøk enn hvor vi vanligvis har ruslet. Jeg har jo vært her endel kortere enn de fleste så er selvfølgelig litt mer eventyrlysten på byen og prøve ut nye ting, men det er vell egentlig bare bra det. Godt med litt ferskt blod i blant. Hadde sikkert sjekket ut mye mer i Oslo om jeg var nyinnflyttet eller var på ferie der, tror de fleste turister har sett mer av byen jeg har bodd i hele livet enn meg selv. Vakre jentene, Karin til venstre fra Sverige, og Tayla til høyre fra Australia. ELSKER at jeg blir kjent med så mye forskjellige nasjonaliteter! 

Maria Inderhaug

20 år gammel fra Oslo, lever for tiden livet i England. Her kan du lese om hverdagen min alene i et ukjent land, samt som du får bli kjent med sære tanker og en rastløs sjel på jakt etter noe nytt.

Search

Bloggdesign

hits