• 14.03.2017, 18:20

SKIKKELIG VÅRFØLELSE


Heisann! Helgen gikk så altfor fort! Var ute en liten tur fredag kveld og tok noen glass vin, også på lørdag kom italienere hit jeg bor så da viste jeg dem litt rundt og slikt. Var en veldig avslappende og rolig helg, noe jeg virkelig trengte. Men går jo så og si rundt med konsant stress, og press på seg fordi du får jo aldri tid til å føle at du ikke er på jobb i ukedagene. Det er et litt spesielt liv, så når helgene kommer er det veldig viktig å sette pris på det å kunne ta det litt rolig og ikke minst være sosial med venner, og utforske nye ting. 

Processed with VSCO with g3 preset

Var 14 grader i dag og full sol, gikk meg en tur i parken og knipset litt bilder! Har skikkelig vår følelse og det føles så godt. Dagene er lengre og jeg har mer motivasjon til å se meg litt rundt i denne lille engelske byen. Blir nok en ganske rolig kveld på meg, skal sitte litt barnevakt også skal jeg se ferdig Jane the virgin - har 3 episoder igjen :( 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Hørte på denne sangen mens jeg ruslet rundt med tankene mine, en av de lykkelige små øyeblikkene. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
 

Ha en fin kveld!

Pernille

14.03.2017 kl. 18:52
Så fine bilder. I dag kom det en ekstra overdose av vår hos meg også. Gleder meg til våren springer ut for fullt, og sommeren er her.

Hege Kristin

14.03.2017 kl. 19:02
så fine bilder!

har forresten giveaway på min blogg der du kan vinne en nattkrem, gjerne bli med 😃

Sharone

14.03.2017 kl. 20:53
Så fine bilder! :)
Maria Inderhaug

20 år gammel fra Oslo, lever fortiden livet i England. Her kan du lese om hverdagen min alene i et ukjent land, samt som du får bli kjent med sære tanker og en rastløs sjel på jakt etter noe nytt.

Search

Bloggdesign

hits