• 07.03.2017, 20:09

SOLSKINN OG ET TRIST FARVEL


Processed with VSCO with b1 preset

I dag møtte jeg mine svenske kompisar + Tayla vår nye aussie friend! Matilda, fine Matilda reiser hjem til Sverige i morgen, så vi møttes for en liten avskjedslunsj.  Har bare kjent henne i 2 måneder, men det føles så utrolig mye lenger. Man blir så fort knyttet til mennesker her borte og svenskene mine har virkelig vært en trygghet for meg. Veldig, veldig trist at hun drar.. Jeg har skikkelig vanskeligheter for å forstå realitet, og ting går ofte ikke opp for meg før en stund etter. Jeg vet at jeg kommer til å merke mye mere på det at hun er borte når vi plustelig skal finne på ting uten henne.. Men ønsker henne all lykke til videre i Sverige <3 En liten reunion når alle er hjemme igjen er definitivt planen, da skal svenskene endelig få komme seg en tur til Oslo! 

Processed with VSCO with q8 preset

Tayla er au pair for en 1-åring, kjempe søt liten sak! Hun var med i dag, og gud for en nydelig unge. Satt helt rolig hele tiden, og var så enkel å ha med å gjøre! 

Processed with VSCO with q8 preset

Har ikke vært så flink til å utforske så mye deler av Birmingham enda, drar som oftest på de samme kafeene og går de samme gatene - men i dag tok vi oss en litt annerledes runde. Var utrolig fint vær som gjorde at vi kunne gå litt mere utendørs, det er virkelig på tide. Dro også innom kunstmuseet, ble ikke så mye tid så må definitivt tilbake om ikke så lenge. Har jo vært på utallige kunstutstillinger med skolen, men de ødela liksom alt morroa når vi måtte skrive en hel oppgave om det etterpå! Fikk skikkelig motivasjon til å bli flinkere til å se og utforske denne byen nå, skal sette meg ned å lage en liten "bucketlist" nå senere i dag, er på tide at jeg får følt litt mer og sett litt flere sider av Birmingham. 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with q8 preset

Processed with VSCO with q8 preset

Processed with VSCO with q8 preset

Gina Elena

07.03.2017 kl. 20:52
Så utrolig koselig :)
Maria Inderhaug

20 år gammel fra Oslo, lever fortiden livet i England. Her kan du lese om hverdagen min alene i et ukjent land, samt som du får bli kjent med sære tanker og en rastløs sjel på jakt etter noe nytt.

Search

Bloggdesign

hits