• 05.03.2017, 18:37

NYE OPPLEVELSER MED HYGGELIGE MENNESKER


I skrivende stund sitter jeg med en liten hodepine og et glass vann på nattbordet som virkelig får kjørt seg i dag. Hadde faktisk en veldig kul kveld i går, endte opp helt annerledes enn hva jeg hadde i tankene men er super fornøyd med kveldens utfall. Når jeg dro inn til byen i går trodde jeg først at jeg skulle møte 2-3 italienske jenter, men neida der sto de en helg gjeng. Noen pratet litt bedre engelsk enn andre, noen av de kunne ikke engelsk overhodet så det ble mye google translate og armbevegelser men gøy å prøve ut det også. Man får virkelig en smakebit på en annen kultur når du sitter der alene som nordmann men 7 andre italienere som prater i munn på hverandre. Etter vi hadde spist gikk 5 av oss videre på en utrolig fancy pub her i Birmingham hvor vi kjøpte litt å drikke og koste oss, deretter dro vi på et utrolig kult utested jeg aldri har vært før. Har aldri vært på sånn typisk nattklubb før, ikke sånn hvor alle danser overalt og kjempe stort lokale så det var veldig gøy å få oppleve. Det var et digert rom som var hovedrommet hvor alle hoppet og danset med lys fra alle kanter, også var det vell 3 andre rom som var litt mindre men fortsatt skikkelig god stemning. Digget det at man kunne gå litt fra sted til sted med forskjellige musikkstiler, så man følte rett og slett at man var på forskjellige utesteder - det var en veldig kul løsning da man fort kan bli litt smålei av å være samme sted hele kvelden!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Italienere er jo så utrolig utadvendte og inkluderende mennesker, med veldig god energi som virkelig smitter. Merket jo at vi kom fra litt forskjellige bakgrunner, men er det som er så gøy med å være her - du får deg liksom venner fra overalt i verden og du lærer så utrolig mye innholdsrikt om andre mennesker og normene deres.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Nå skal jeg snart dra for å møte Elisa i Solihull hvor vi skal på kino og se den nye filmen Logan! Hørt masse bra om den så håper den leverer. Var ikke hjemme før nærmere 5 i natt så er litt trøtt og sliten, krysser fingrene for at jeg klarer å holde meg våken haha. 
 

Maria Inderhaug

20 år gammel fra Oslo, lever fortiden livet i England. Her kan du lese om hverdagen min alene i et ukjent land, samt som du får bli kjent med sære tanker og en rastløs sjel på jakt etter noe nytt.

Search

Bloggdesign

hits