• 28.02.2017, 23:08

LONDON SITT BESTE


24. Februar 2017


Processed with VSCO with a5 preset

Det er ganske spesielt å få være med familien igjen etter å ha vært alene i et land i 2 måneder, iallfall for meg som aldri har vært så lenge borte før. Det er en veldig god følelse å kjenne på, følelsen av at du er del av en familie og mennesker som bare elsker deg uansett. Man blir veldig takknemlig i stunder som dette, når man ikke har de rundt seg hele tiden - er vell da du merker hvor mye du trenger dem. 

I dag dro vi på museumet til Sherlock Holmes, finnes ingen kulere dude etter min mening. De hadde laget en etterligning av huset hans, i serien (som jeg har sett) ser man ikke mye annet enn den berømte stuen- men var utrolig kult å sette føttene inn der, ble skikkelig sånn "in the set" følelse! Deretter dro vi nedover mot Piccadilly Circus og Oxford Street, du er ikke ekte turist før du har tatt litt bilder og gått rundt der et par ganger. Fikk også tvunget med gjengen ned til China Town på pub som jeg bare måtte introdusere dem for, ingenting slår den engelske pub-kulturen. Føler meg alltid litt ekstra engelsk når jeg sitter på disse typiske engelske pubene, er så rolig og kul atmosfære. Kanskje jeg skal få meg jobb som bartender etter dette lille eventyret jeg har nå, man vet jo aldri. 

Processed with VSCO with c1 preset

Yeah Dad, you're the definition of "daddy cool"
  -- any resemblance, Sherlock? 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with jm1 preset

Processed with VSCO with oc preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with jm1 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Kjøpte meg denne dritkule jakken på Zara i dag, elsker å finne sånne plagg som skiller seg litt ut, uansett det er kjøpt på Zara.. haha- endte ikke opp med noen cupcakes dessverre. Hold deg sunn tanken slo plustelig inn, men forsvant 10 min senere ofc, da angret jeg noe veldig. 
Processed with VSCO with jm1 preset

Processed with VSCO with jm1 preset

....


XX
 

Maria Inderhaug

20 år gammel fra Oslo, lever fortiden livet i England. Her kan du lese om hverdagen min alene i et ukjent land, samt som du får bli kjent med sære tanker og en rastløs sjel på jakt etter noe nytt.

Search

Bloggdesign

hits