• 28.02.2017, 22:03

CHEEKY AND IRONIC


Okey -- Jeg startet først denne bloggen med et annet domene, mens siden jeg ikke forsto en shit av hvordan det fungerte endte jeg opp her. Poster derfor innleggene i datoen de var skrevet der. 


24. Februar 2017

Vell, hallo og velkommen. Kjenner du ikke meg skal jeg prøve å beskrive meg kort med noen få ord, sarkastisk, ironisk, litt ond men egentlig veldig snill. Har en tendens til å falle inn i min egen lille boble, dette er da en liten warning til fremtidlige blogginnlegg som kanskje vil føles uten mening for dere. Min lille boble er fullt av sære tanker, meninger og mye scenarier hvor jeg forestiller meg selv i sære situasjoner. Ja dere trenger en warning. Men ellers! Denne bloggen er generelt for familie og venner, og jeg hvis dere kan sette dere inn i en av kategoriene så vil jeg tro dere vet alt dette fra før av. 

Så ja jeg bor i England, skal være her i 7 mnd cirka og kom for omtrent 2 måneder siden. Mye har forandret seg etter at jeg satt mine bein på engelsk jord, kanskje det er den engelske kulturen som har gjort dette med meg eller så er det faktumet at jeg har et liv. Ja livet hjemme var kjedelig, gørr kjedelig rettere sagt. Har vokst utrolig mye på disse månedene, jeg tror jeg trengte et lite spark i rumpa, og få kommet meg ut av barndomshjemmet for å kjenne på det å være voksen. Altså ikke misforstå meg, jeg er 20 år gammel, ikke 40. Uansett, jeg er utrolig takknemlig for at jeg har sånne sjangser som dette rundt meg, at jeg er så heldig at jeg er fra et land hvor jeg bare kan flytte for en periode til et annet uten å kjenne noe særlig på frykt eller lengsel. Jeg må også si at jeg endelig føler jeg lever, har vært noen lange kjedelige år hjemme med skole eller arbeid som har gjorde at jeg følte at hele livet mitt sto på vent. Men nå er bobla mi i livet igjen, og jeg føler endelig at jeg lever. 

Processed with VSCO with a6 preset


XX

Maria Inderhaug

20 år gammel fra Oslo, lever fortiden livet i England. Her kan du lese om hverdagen min alene i et ukjent land, samt som du får bli kjent med sære tanker og en rastløs sjel på jakt etter noe nytt.

Search

Bloggdesign

hits